Nyhed

Har du spørgsmål?

Er du elev, og har du spørgsmål eller brug for en snak, så kontakt din lærer eller vejleder. Selvom vi er hjemsendt, er vi på arbejde inden for almindelig arbejdstid. Klik her for at finde kontaktoplysninger

Du kan også ringe til den enkelte skole:

FGU-skolen i Køge
56 63 37 00
FGU-skolen i Ringsted
42 13 53 06
FGU-skolen i Faxe
41 78 66 49

Nedlukning forlænget

Myndighederne har truffet beslutning om at forlænge de gældende corona-restriktioner frem til den 7. februar. Det betyder, at FGU-skolerne i Køge, Ringsted og Faxe fortsat er lukket for fysisk fremmøde. Eleverne skal derfor blive hjemme og modtage fjernundervisning. Vi følger det skema, som eleverne kender fra den almindelige undervisning. Blot sidder de derhjemme med deres computere og modtager undervisningen virtuelt.

I tråd med nødbekendtgørelsens intention møder enkelte elever fortsat op til undervisning med fysisk fremmøde, hvorfor enkelte medarbejdere også er fysisk til stede på skolerne. Langt de fleste medarbejdere arbejder dog hjemmefra og er at træffe for samarbejdspartnere mv. inden for almindelig arbejdstid.

Trods nedlukningen optager vi fortsat nye elever på det løbende optag. Læs mere om den forberedende grunduddannelse og om, hvordan du bliver elev gennem den kommunale vejledning her

Vi håber, det bliver muligt at åbne skolerne igen den 8. februar. Så længe vi er hjemsendt, vil vi gøre, hvad vi kan, for at hjælpe vores elever bedst muligt igennem en ændret hverdag.

Læs mere om restriktionerne på børne- og undervisningsområdet her