Nyhed

Årets første translokation

Årets første translokation for en af vores elever på erhvervsgrunduddannelsen (EGU) blev afholdt i Bilka Ishøj, hvor 23-årige Kathrine i to år har været i lære. 

Kathrine har gjort det så godt med betjening i kassen og med servicering af kunder ved selv-scan, at Bilka har valgt at fastansætte hende efter endt uddannelse. Faktisk har Kathrine gjort sig uundværlig i en grad, så de faste kunder har overdænget hende med blomster og chokolade, når hun er vendt tilbage i butikken efter sine skoleforløb på FGU-skolen og hos NEXT – Uddannelse København i Ishøj.

Kathrines vej hertil har været lang, da det boglige ikke er hendes stærke side. Til gengæld er hun mødestabil og arbejdsom, og så evner hun at møde kunderne med et smil, uanset hvor travlt hun har. Vores vejleder Githa Mie Mazur Jensen har hjulpet Kathrine med at finde elevpladsen, og hun fortæller, hvor vigtigt det er at samarbejde med virksomheder som Bilka Ishøj, der er villig til at påtage sig det ansvar, der ligger i at løfte de unge videre i job og uddannelse. Vi takker for
det gode samarbejde og ønsker Kathrine et kæmpe stort tillykke med uddannelsen og fastansættelsen.