Uopfordret ansøgning?

Vil og kan du bidrage til FGU Midt- og Østsjællands arbejde, er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger også fra kandidater, der søger studiejob eller praktikplads.

Send din ansøgning til til os per mail:

hr@fgu4you.dk

Ledige stillinger

STU Midt- og Østsjælland søger ekstra hænder til STU-tilbud i Køge

Vil du være med til at forberede unge med særlige behov på voksenlivet? Vil du bidrage til et stærkt kollegialt fællesskab med den unge i centrum? Og kan du skabe trygge læringsrum? Så er du måske den kollega, vi leder efter. STU Midt- og Østsjælland har fået vokseværk, og vi søger derfor en ekstra underviser til vores STU-tilbud, der pt. har 7 elever og forventes at vokse til hold af maks. 15 elever.

Ansøgningsfrist: 23/9 2022 kl. 12. Vi holder løbende samtaler, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt dog senest den 1/11 2022.

Ny eSportslinje søger faglærer med forstand på unge og gaming

Er du lidt af en eSportsnørd? Kan du se muligheder i gaming som pædagogisk redskab? Brænder du for at hjælpe unge mennesker godt på vej? Så kan du godt læse videre!

Ansøgningsfrist: 12. oktober 2022 kl. 12.00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i løbet af uge 43. Stillingen ønskes besat fra den 1. december 2022.

Bliv vejledt

Om du er kommende elev eller under uddannelse, står vi altid klar med vejledning til dig.

Kontakt en vejleder

Bliv elev

Vi har løbende optag på vores basisforløb og optag på vores tre spor i august og januar måned.

Sådan bliver du elev