Uopfordret ansøgning?

Vil og kan du bidrage til FGU Midt- og Østsjællands arbejde, er vi altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger også fra kandidater, der søger studiejob eller praktikplads.

Send din ansøgning til til os per mail:

hr@fgu4you.dk

Ledige stillinger

Faglærer Byg, Bolig & Anlæg

Er du uddannet tømrer eller snedker, og kan du lære fra dig? Bliver du motiveret af at bidrage til unge menneskers udvikling? Har du lyst til at indgå i den helhedsorienterede og produktionsrettede undervisning på FGU-skolen i Ringsted? Så er du måske den rette faglærer til værkstedslinjen Byg, Bolig & Anlæg.

Stillingsopslag: Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist: Onsdag den 21. juni 2023 kl. 12:00

Faglærer Omsorg & Sundhed

Til FGU-skolen i Faxe søger vi en dygtig faglærer, der kan skabe motiverende undervisning for eleverne på værkstedet Omsorg & Sundhed. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på undervisningen, der primært centrerer sig omkring at skabe kreative, sjove og fysiske omsorgs- og sundhedsaktiviteter for børn, unge og ældre. Hverdagen består af en kombination af teoretisk og praktisk undervisning, hvor produktioner og ydelser for andre både på og udenfor skolen udgør det fælles tredje.

Stillingsopslag: Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist: Torsdag den 22. juni 2023 kl. 12:00

Dansk- og engelsklærer

Til vores FGU-skole i Ringsted søger vi en dynamisk lærer med stærke relationelle evner og undervisningskompetence i dansk og engelsk. Du skal være dygtig til at skabe et trygt læringsmiljø og passioneret omkring udviklingen af egen og fælles undervisningspraksis. Du får et tæt teambaseret samarbejde med skolens fag- og almenlærere samt mulighed for at medudvikle motiverende og praksisnære undervisningsforløb målrettet FGU’ens helt unikke målgruppe.

Stillingsopslag: Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist: Onsdag den 21. juni 2023 kl. 12:00

DSA og dansklærer

Til vores FGU-skole i Køge søger vi en relationsstærk lærer, der har undervisningskompetence i et eller flere af fagene dansk som andetsprog (DSA), dansk og/eller PASE (privatøkonomi, arbejdspladslære, samarbejdslære og erhvervslære). Du skal være dygtig til at skabe trygge læringsrum, og du skal brænde for at udvikle egen og fælles undervisningspraksis. Hos os får du et tæt teambaseret samarbejde med skolens faglærere og øvrige almenlærere og en unik mulighed for at udvikle motiverende praksisnære undervisningsforløb, der kan eksekveres i klasselokaler, på værksteder og uden for skolens matrikel – alt sammen målrettet FGU’ens unikke målgruppe.

Stillingsopslag: Læs stillingsopslaget her
Ansøgningsfrist: Torsdag den 22. juni 2023 kl. 12:00

Bliv vejledt

Om du er kommende elev eller under uddannelse, står vi altid klar med vejledning til dig.

Kontakt en vejleder

Bliv elev

Vi har løbende optag på vores basisforløb og optag på vores tre spor i august og januar måned.

Sådan bliver du elev