Nyhed

VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS

Lørdag den 27. november afholder vi Åbent Hus på alle vores tre FGU-skoler i Køge, Ringsted og Faxe. Tag familien med til en hyggelig dag, hvor eleverne viser skolen frem og sælger mange fine ting, som de har produceret gennem året. Dagen byder også på sjove aktiviteter og åbne værksteder. Læs mere om de lokale arrangementer på Facebook:
Åbent Hus på FGU-skolen i Køge (kl. 10-14)
Åbent Hus på FGU-skolen i Ringsted (kl. 10-13)
Åbent hus på FGU-skolen i Faxe (kl. 10-13)

Mødepligt for elever og medarbejdere

Åbent Hus arrangementerne er traditionsrige begivenheder, som alle elever og medarbejdere er med til at afvikle. Der er derfor mødepligt. Elever og medarbejder møder ind en time før og bliver også en time efter arrangementerne i Ringsted og Faxe. I Køge møder medarbejdere kl. 8 til fælles morgenmad. Elever møder efter aftale med deres lærere. Fredag den 3. december har alle fri i kompensation, hvorfor de tre skoler holder lukket.

Et trygt og sikkert besøg

Uddannelsesinstitutioner er ikke underlagt krav om forevisning af coronapas eller andre restriktioner som følge af COVID-19. Vi passer selvfølgelig godt på hinanden og opfordrer alle elever, medarbejdere såvel som besøgende til at være omhyggelige med hygiejnen under Åbent Hus arrangementerne.