Nyhed

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Sammen om Sommeren, kan du kontakte en af de to medarbejdere, der deltager i sommeraktiviteterne.

Meryem Bjerregaard
mk@fgu4you.dk23 81 34 95

Malou Kirkegaardmki@fgu4you.dk51 39 59 35

Sammen om Sommeren

Selvom vores tre FGU-skoler holder lukket for undervisning i sommerferien, så afholder vi sommerferieaktiviteter i uge 28 og 29 for de elever, der har tilmeldt sig. Har du tilmeldt dig en eller flere aktiviteter, kan du herunder finde praktisk information. Husk først at tjekke, om du har fået en plads, eller om du er på venteliste.

Hvad er du tilmeldt?

Klik på linket nedenfor og tjek hvilke aktiviteter du er tilmeldt. Din tilmelding er bindende. Møder du ikke op, kan vi ikke nå at tilbyde din plads til en anden. Giv os derfor hurtigst muligt besked, hvis du bliver syg eller af anden årsag forhindret i at deltage. Nogle aktiviteter har begrænsede antal pladser. Derfor har vi oprettet en venteliste til de elever, der ikke i første omgang har fået en plads. Er du på venteliste til en aktivitet, får du direkte besked, hvis vi kan tilbyde dig en plads på en anden elevs afbud.

Tilmeldingsliste

Praktisk info uge 28

Herunder kan du finde program og praktisk information for aktiviteterne i uge 28 (8. juli-12. juli). Klik på dette link for at downloade et billede af programmet for uge 28 til din smartphone. Mødested er på den angivne adresse og mødetid på det angivne tidspunkt. Dage på FGU-skolen i Køge finder sted på følgende adresse: Klemmenstrupvej 25, 4600 Køge.

Praktisk info uge 29

Herunder kan du finde program og praktisk information for aktiviteterne i uge 29 (15. juli-19. juli). Klik på dette link for at downloade et billede af programmet for uge 29 til din smartphone. Mødested er på den angivne adresse og mødetid på det angivne tidspunkt. Dage på FGU-skolen i Køge finder sted på følgende adresse: Klemmenstrupvej 25, 4600 Køge.