Nyhed

Genåbning af skoler 18. maj

Alle tre FGU-skoler i Køge, Ringsted og Faxe genåbner mandag den 18. maj. Dette sker som led i myndighedernes fase 2 af den gradvise genåbning af Danmark efter corona-krisen.

Info til elever

Mandag den 18. maj kan vi endelig genåbne vores skoler. I skal møde kl. 8.30 og gå direkte til jeres værksted eller undervisningslokale. Vi planlægger, at I skal have jeres normale skema fra dag et. Alligevel bliver det ikke helt, som det plejer at være. Vi skal alle følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Derfor kan I forvente mindre lokaleændringer og måske også noget mere virtuel undervisning, end I har været vant til. I kan også regne med, at vi har nogle nye regler for, hvordan vi færdes på skolerne, for håndvask, toiletforhold mv.

Resten af denne uge, skal I fortsat være studieaktive hjemmefra. Sørg for, at jeres lærere kan få fat på jer, og lav de opgaver, de stiller jer. Nu varer det ikke længe, før vi ses. Vi glæder os!

NB! Denne side er senest opdateret den 11. maj.

Vil man holde sig orienteret om myndighedernes information vedrørende coronavirus, henviser vi til hjemmesiden www.coronasmitte.dk